Mielen Avaimia

Elämän tarkoitus tässä ja nyt

Elämän tarkoitus tässä ja nytUsein kerrotaan tarinoita lapsista, jotka kertovat näkevänsä enkeleitä taikka jo pois nukkuneita sukulaisia. Tai jotkut lapset muistavat menneitä elämiään.

Useimmiten nämä ominaisuudet jäävät pois sitä mukaa kun lapsi kasvaa.

Ajattelen, että näin sen juurikin kuuluu olla. Olemme tässä elämässä siksi, että tämä elämä on nyt elettävänä. Nimenomaan tässä elämässä ja tässä muodossa on se mitä meidän tulee oppia ja oivaltaa. Ajattelen, että sillä on jokin tarkoitus, että emme muista emmekä näe mahdollisia entisiä elämiämme taikka vainajia tms.

  • Mikä olisi tarkoitus sillä, että keskustelemme vainajien kanssa taikka tutkimme mitä olimme jossain mahdollisessa entisessä elämässämme?
  • Mihin kaipaat vastausta, jos haluat saada yhteyttä johonkin entiseen elämääsi? Mitä haluat ja tarvitset siltä pois menneiltä läheiseltä?

Näihin kysymyksiin voi ja kannattaa etsiä vastausta itsestään. Silloin voi myös huomata sen mitä kaipaa. Ja kun huomaat mitä kaipaat, voit alkaa toimimaan niin, että alat täyttää tuota kaipaustasi itse. Et hae enää vastausta, selitystä tai helpotusta taikka lohdutusta jostain sellaisesta mikä ei ole tässä elämässä käsillä. Otat ikään kuin vastuun omista tunteistasi ja lähdet itse toimimaan niin, että alat toteuttaa Sielun Sopimusta, joka on juuri sinun, omasi.

Tilannepäiväkirja auttaa sinua oppimaan itsestäsi enemmän

Jos olet liittynyt ja ladannut itsellesi lahjan sivuiltani, niin siinä on sinulle perustyökalu, millä voit alkaa tutkimaan ja tutustumaan omaan tapaasi olla ihmisten ja asioiden keskellä.

Se mitä opit itsestäsi, on se kaikkein tärkein. Sieltä alat löytää merkityksen ja Sielun Sopimuksesi tarkoituksen.

Me ihmiset joko yksinkertaistamme taikka monimutkaistamme usein tätä elämän tarkoituksen ja Sielun Sopimuksen päämäärää. Sitä ei voi kukaan toinen toiselle kertoa. Sen oivaltaa vähitellen, kun on kiinnostunut ja utelias omaa itseään kohtaan. Se paljastuu pieninä palasina ja hetkittäisinä kirkkauden hetkinä.

Mitä sinä haluaisit, että sinusta kerrotaan ihmisenä? Millaisen muistopuheen haluaisit itsestäsi kuulla?

-Anneli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *