Mielen Avaimia

Arkipäivän manifestointia

14,90 

Mietitkö mitä manifestointi oikeasti on? Onko se toivomista ja jättäytymistä sen varaan, että toiveet toteutuvat noin vain?

Vai onko se koko elämäntapa? Tapa ajatella ja toimia?

Oletko joskus miettinyt, miten toiset näyttävät pystyvän toteuttamaan toiveitaan ja itseään helposti ja sinä vain tahkoat siinä samassa tilassa, joka ei mene eteen eikä taakse päin?

Tämä kurssi opettaa sinulle arkipäivän manifestointia. Opit miten muutat ajatuksesi ja mihin kannattaa kiinnittää huomio, kun haluat manifestoida elämääsi vaurautta ja hyvinvointia.

Kuvaus

Arkipäivän manifestointia

Money block / Tunnelukkona rahalukko

Tämän kurssin aiheeksi valikoitu hyvinvoinnin manifestointi, liittyen rahaan ja varallisuuteen. Aihe syntyi monista kyselyistä ja ristiriitaisista tunnelmista, jotka tuntuvat liittyvän rahaan ja henkisyyteen.

Manifestointi on mitä oivallisin tapa löytää sielun sopimuksensa ja elämän tehtävänsä, koska jotta opit manifestoimaan, sinun on opittava ensin tarkalleen mitä ja millainen haluat olla. Sinun on ensin opittava kuulemaan se, mikä sinua kutsuu elämässä.

Miten vaikkapa rahan manifestointi sitten voi auttaa tässä?

Tosiasia on, että raha mahdollistaa monia asioita, joita ilman rahaa on vaikea, ellei mahdoton toteuttaa.

Hyvinvoinnin jakaminen on paljon miellyttävämpää, kuin kurjuuden jakaminen. Ja sitä jaat, mitä itse olet ja mitä sinulla on.

Tämä kurssi on kirjoitettu muotoon, jossa herätellään ajatuksia. Tehtävät nivoutuvat tekstiin ja tarkoitus on, että pysähdyt aina kirjoittamaan annetun pohdinta tehtävän, ennen kuin menet eteenpäin. Ota itsellesi vihko tai tee tiedosto koneellesi mihin kirjoitat pohdinnat ja tavoitteet, sekä keinot ja suunnitelmat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arkipäivän manifestointia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *